Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sorozat készítője, Julie Plec elárult néhány spoilert az ötödik évadból

 A The CW egyik legsikeresebb sorozata köztudottan a Vámpírnaplók, így a készítők még akkor sem hagyják a rajongókat csemegék nélkül, amikor Mystic Falls lakói jól megérdemelt nyári pihenőjüket töltik. A misztikus széria szülőanyja, Julie Plec már most felcsigázta a nézőket az ATX Television Festival paneljánál, amikor a kérdésekre válaszolt, így kiderült, hogy rengeteg új arc fog feltűnni, sokat fogunk visszautazni az időben és egy nagy románc fog kibontakozni.

 

Jeremy újjászületik

Újabb sokkoló momentuma volt a finálénak Elena öccsének visszatérése – ezáltal pedig Bonnie elvesztése. Arra azonban még az ifjú Bennett boszi sem gondolt, hogy hogyan fogják visszahozni Jeremy-t a való életbe az emberek közé, akik abban a hitben éltek, hogy a fiú meghalt: „Vajon milyen fedősztorit találnak ki? Hogy fogja megmagyarázni ezt Jeremy? Eltemették és volt megemlékezés is”

 

Hayley nem zavarja majd Klaus szerelmi életét.

Annak ellenére, hogy nemrég maga Candice Accola is elárulta, hogy nincs túl sok esély a Klaroline páros számára, a rajongók még mindig nem adták fel és most Julie is újabb okot adott a bizakodásra: „Hayley egy olyan lány, aki elég erős, tüzes és független. Egy túlélő a saját törvényei szerint, aki berúgott, szexelt és teherbe esett. A saját útját járja, úgyhogy nem igazán jelent veszélyt Klaus szerelmi életére”

 

damon-and-kol-elena-es-damon.jpg

Tiszta lappal indul Elena és Damon.

Mint az kiderült a negyedik évad fináléjában, Elena végül Damon karjaiban kötött ki, így a soron következő szezon a Delena páros szívlelőinek fog majd kedvezni. Tiszta lappal indítják majd teljesen új kapcsolatukat, amit ezúttal megpróbálnak működőképessé tenni, de eközben saját magukkal is meg kell küzdeniük majd.

 

damon-and-kol-katherine.jpg

 Katherine még szeszélyesebb lesz.


A vámpírként mindig ravasz és kiszámíthatatlan Katherine emberré változtatása nagy megpróbáltatásokat okoz a készítők számára, de annyit megtudhattunk, hogy még kevésbé lesz kezelhetőbb a hirtelen átváltozás miatt: „Nemrég csak ültünk a megbeszélésen és épp arról beszéltünk, hogy milyen r*hadt dühös lesz, amikor először megfázik”

 

 Új barátok, ellenségek, szerelmek.


Mivel a csapat elballagott a Mystic Falls-i gimiből, most újult erővel veszik be az egyetemet Whitmore-on, ezáltal pedig természetesen rengeteg új arccal gazdagodik majd a sorozat szereplőgárdája. Kedvenceink így új barátokkal, új ellenségekkel és persze akadnak olyanok is akik számára az elmaradhatatlan új románc is eljön.

 

70071708.jpg

Kibontakozik a Stefan-Silas szál.

Egy dolog biztos ezzel az új hasonmás-szállal kapcsolatban: a rajongók még legmerészebb álmukban sem mertek volna ilyen fordulatra gondolni. De Julie elmondása szerint a legtöbbeknek nagyon bejön az ötlet, ráadásul Paul Wesley is kibontakoztathatja színészi tehetségét két különböző karakterrel, mint ahogyan azt Nina Dobrev is teszi a Katherine-Elena párosnál. De a legjobb az egészben az, hogy még több visszatekintésnek nézünk elébe Silas közel 1000-2000 évvel ezelőtti múltjába.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

ProfilképLevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Szeptember >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Statisztika

Most: 3
Összes: 50156
30 nap: 6391
24 óra: 217